• Av Cubelles 29B
  • recepcio@centremedic.es
+34 938 115 763
recepcio@centremedic.es
Reserva cita online

Em dic Marta Andreu i sóc Psicòloga des de l’any 2005.

Quan vaig començar a estudiar psicologia, hi va haver una frase de Carl G. Jung que em va captivar: “conegui totes les teories, domini totes les tècniques, però en tocar una ànima humana sigui a penes una altra ànima humana”

A partir d’ella, va ser quan vaig decidir especialitzar-me en aspectes que afecten directament aquesta ànima.

A nivell infantil, sabent que cada cop són més els nens i nenes que presenten dificultats escolars juntament amb el que això implica quant a manca d’autoestima i confiança en si mateix, inseguretat, angoixes… vaig decidir especialitzar-me en trastorns de l’aprenentatge i del comportament per a poder oferir tant als petits com als familiars i professorat eines que ens ajudin a minimitzar aquestes dificultats i transformar-les en oportunitats.

Tots els nens i nenes tenen un potencial, cal conèixer-lo i, a partir d’aquest, optimitzar al màxim les funcions cognitives.

A nivell d’adolescents i adults em vaig especialitzar en dues àrees que moltes vegades es presenten de manera conjunta:

Trastorns de l’estat d’ànim: depressió, atacs d’ansietat, pors, inseguretats, desànim, apatia, desil·lusió per les coses… En totes aquestes situacions fer una feina cognitiva, que ens permeti conèixer els nostres pensaments així com una feina de relaxació per conèixer el nostre cos i sensacions, ens serà de gran ajuda.
Orientació formativa i laboral: són moltes les persones, adolescents i adults, que mostren desconeixement de si mateixes sobre quins són els seus potencials per enfocar uns estudis o un treball amb èxit. Altres, que han perdut una feina recentment i senten una sensació de pèrdua sobre com recuperar una situació… En tots aquests casos una orientació sobre què fer, com fer-ho, cap on enfocar els esforços… ens pot obrir tot un camí.

Seguint la frase amb què he obert aquestes paraules, us faig cinc cèntims del meu currículum tenint molt present però que el principal coneixement que he adquirit és atendre i entendre les persones des de l’empatia.

Breu explicació curricular


Llicenciada en psicologia per la Universitat de Barcelona.
Postgrau en Psicopatologia Clínica per la Universitat de Barcelona.
Màster en Trastorns de l´Aprenentatge i del comportament per l´Institut Superior d´Estudis Psicològics.
Postgrau de Neuropsicologia Clínica per l’Institut Superior d’Estudis Psicològics.
Màster en Neuroeducació i Optimització de Capacitats a l’Institut Superior d’Estudis Psicològics.
Docent del Màster de Trastorns de l´Espectre Autista d´Institut Superior d´Estudis Psicològics.
Col·laboradora en programa radiofònic de Canal Azul Vilanova.
Col·legiada 15915. Col·legi oficial de psicòlegs de Catalunya.