• Av Cubelles 29B
  • recepcio@centremedic.es

Benvinguts al Centre Mèdic i Pediàtric Gemma Morera!

Ens complau presentar-vos les nostres modernes i àmplies instal·lacions al centre de Vilanova i la Geltrú, dissenyades per oferir als nostres pacients la millor experiència d’atenció mèdica. La nostra ubicació cèntrica garanteix una accessibilitat fàcil des de qualsevol punt de la ciutat, i amb múltiples zones d’aparcament properes per a la seva comoditat.

Al nostre centre, trobareu sales de visita equipades amb l’última tecnologia mèdica per garantir un diagnòstic precís i tractaments efectius. A més, hem creat un ambient acollidor i relaxant a la nostra sala d’espera, amb una zona de jocs per als nens, perquè us sentiu còmodes ia casa.

El nostre equip de més de 15 especialistes en pediatria i medicina general està altament capacitat i compromès amb la seva salut i benestar, oferint una atenció personalitzada i adaptada a les necessitats individuals de cada pacient

.

Gemam-Morera-2023

Certificats d'excel·lència

Doctoralia, des del 2017, ens atorga consecutivament el certificat d'excel·lència gràcies a les opinions de tots vosaltres.

Hola a tots!

Volia aprofitar aquest espai per explicar-vos una mica sobre com va sorgir la idea de crear aquest centre i agrair-vos la vostra confiança.

Després de treballar i formar-me durant 12 anys al sector públic de l'atenció pediàtrica, vaig decidir obrir la meva pròpia i petita consulta a Vilanova i la Geltrú, on he nascut i crescut, per oferir una atenció més personalitzada a les famílies de la zona. I just en aquell moment va néixer el meu primer fill, així que vaig tenir dos bebès alhora!

Deu anys més tard, i després del meu segon i tercer fill, vaig decidir fer un pas endavant en l'atenció que oferia tant als meus pacients com a les seves famílies. Necessitava un espai més gran i poder oferir una atenció multidisciplinària. Així que, amb molta il·lusió, obrim el Centre Pediàtric Gemma Morera, en un espai més ampli i acollidor, tant per a pares com per a nens. Per nosaltres, la família és el més important, i volem que sempre s'asseuen en un ambient proper i familiar. Al nostre centre busquem que els pares se sentin segurs i tranquils, sabent que deixen a les nostres mans el més preuat: els seus fills.

Amb el temps, gràcies a la confiança dels nostres pacients ia la feina d'un equip de metges i especialistes altament qualificats, hem evolucionat fins a convertir-nos al Centre Mèdic i Pediàtric Gemma Morera. Ara podem oferir una atenció integral a tota la família, a qualsevol rang d'edat, des del naixement fins a l'edat adulta, tant des del punt de vista mèdic com psicològic.

Tot l’equip del centre està en constant formació per estar al dia en els darrers avenços en tots els camps en què som especialistes. A més, hem creat una sala específica per a l’estudi de la funció respiratòria i cardíaca, amb la finalitat de detectar i tractar casos d’asma infantil i adolescent i patologies cardíaques, que són cada cop més freqüents i preocupants. D’aquesta manera, podem oferir als nostres pacients un bon pronòstic i qualitat de vida, evitant diagnòstics tardans a l’edat adulta.

Però el nostre objectiu no és només oferir atenció mèdica de qualitat, sinó també oferir informació i formació a les famílies. Per això, durant l’any, organitzem tallers i xerrades informatives sobre temes que ens preocupen a tots. No deixeu de seguir-nos a la web per estar al dia!

Finalment, només em queda agrair la vostra confiança al nostre centre. Volem ser el vostre punt de referència per a l’atenció integral de la salut de la vostra família. Gràcies per formar part de la nostra família!

Testimonis dels nostres clients

Que diuen de nosaltres

A día de hoy , Gemma para mi es la mejor pediatra que a pasado por mi peque. Gracias siempre por todo!
Vanessa Garcia
Vanessa Garcia
2023-01-31
Estamos súper contentos del trato recibido las dos veces que hemos tenido que acudir por una urgencia de nuestra hija. Desde la chica de la recepción, a la hora de darnos hora, la zona de la recepción que hay una zona para que los peques corran, y los pediatras que nos han atendido. Con cariño, comprensión y respeto, ya que mi hija tiene un poco de miedo por un mal trato recibido en el cap. Hasta en el baño hay un wc de su tamaño. De ahora en adelante será nuestro centro para las revisiones de la peque. Gracias ❣️
Yiria Lorenzo
Yiria Lorenzo
2023-01-19
Em sento 100% tranquila amb la doctora Gemma Morera, tracte profesional i proper. Moltes gràcies.
Gemma Vallverdú Longás
Gemma Vallverdú Longás
2022-04-26
Es una doctora genial...todos lo son. Profesionales y de los mejores de Barcelona. Siempre super atentos. Tambien las chicas auxiares.
LIGHT OF TRAVEL
LIGHT OF TRAVEL
2022-02-10
Mi niña venia arrastrando un estreñimiento impresionante, ningun medico queria escucharme, porque se añadia el tema alimentacion, pues rechazaba los alimentos, yo venia muy preocupada, quien la veia le restaba importancia, llegue al centro y por casualidad nos toco el doctor mauricio, despues de 1 mes mi hija empezo a comer, con tratamiento soluciono el tema estreñimiento, estoy muy contenta y agradecida, es un excelente profesional. Gracias tambien a la doctora gema que cada vez que consulto con ella soluciona lo que tiene mi hija. 100% recomendado
Yuli Carrillo
Yuli Carrillo
2021-11-26
Molt contents d'haver triat aquest centre.
Josep Martínez
Josep Martínez
2021-11-20
Mi hijo llegó a su centro después de salir de una neumonía con 9 meses. Desde entonces que es nuestra pediatra y no la cambiaríamos por ningún otro. Es atenta, amable, simpatica y dispuesta a resolverte las dudas que tengas. Llegué a su consulta por una recomendación y ahora yo la recomiendo a todo el mundo.
Elisabet Perez
Elisabet Perez
2021-09-21

CERTIFICATS D' EXCELENCIA